DHURO TANI

DHURIME USHQIMORE

Te dhurosh tepricat ushqimore te rafteve tuaja shoqates Gjueti padrejtesise do te thote te besh nje gjest te denje qe i rikthen te mirave vleren qe e kishin humbur ,por ne vecanti do te thote te investosh mbi njeriun. Behet fjale ne fakt per nje gjest bamiresie dhe qellimi te mire qe gjeneron perfitime sociale , ambientale dhe ekonomike.

Te na ndihmoni eshte shume e thjeshte mund te dergoni direkt pakon tuaj me ushqime , mundesisht me skadence te gjate tek adresa ne vijim:

Nga Zvicera: Caccia all’ingiustizia, Via Collina d’Oro 35, CH-6927 Agra (Canton Ticino – Svizzera)

Nga Italija: Caccia all’ingiustizia, Viale Regina Margherita 5, 20122 Milano (Italia)

Kujtohu te regjistrosh emrin tend , telefonin dhe email-in tek pakoja. Do te kontaktoheni nga ekipi yne per te te falenderuar per gjestin shume te rendesishem.

DHURIM MONETAR

Jepi femijeve dhe familjeve ne veshtiresi te medha ekonomike nje ndihme direkte , konkrete dhe efektive me nje dhurim sipash preferences tuaj: nje shume te caktuar , nje shume mujore te vazhdueshme , na ndihmoni te ndihmojme. Beni nje trasferte bankare shoqates Gjueti padrejtesise per te mbeshtetur projektet e bamiresise , ndihma juaj do te jete shume e rendesishme.

TRANSFERTE BANKARE NGA ZVICRA

Perfituesi: Caccia All’ingiustizia
Banka: Credit Suisse SA, Lugano
IBAN: CH73 0483 5371 9582 0100 0
BIC CRESCHZZ80A
Nr I llogarise: 0835-3719582-01

 

TRANSFERTE BANKARE NGA ITALIA

Perfituesi: Caccia All’ingiustizia
Banka: Intesa San Paolo, Milano
IBAN: IT 13Y0 3069 0948 3100 0000 1312 6
BIC BCITITMMXXX
Nr I llogarise: 1000 / 00013126

Kujtohuni qe dhurimet ne te holla mund te zbriten fiskalisht (nga taksat).

DHURIMI I MATERIALIT SHKOLLOR

Nëse keni ende në shtëpi mjete shkollore që nga koha e vogëlise që janë ende në gjendje të mirë, si dosje, fletore, lapsa, kuti lapsash, goma, markera etj dhurojini ato shoqatës sonë, e cila personalisht do ta dorëzojë materialin në duart e fëmijëve në nevojë. Ndonjëherë është edhe mungesa e mjeteve shkollore që i dekurajon fëmijët të vazhdojnë studimet. Materialet shkollore mund t’i dërgoni në adresën e mëposhtme:

Nga Zvicra: Caccia all’ingiustizia, Via Collina d’Oro 35, CH-6927 Agra (Canton Ticino – Svizzera)

Nga Italia: Caccia all’ingiustizia, Viale Regina Margherita 5, 20122 Milano (Italia)

Mos harroni te shkruani emrin, telefonin dhe email-in tuaj ne pako , ju do te kontaktoheni nga ekipi yne per t’ju falenderuar per gjestin tuaj shume te rendesishem.

DHURIMI I BARNAVE

Shumë familje në vështirësi financiare nuk mund të përballojnë të kenë ne shtepi ilaçe të ndihmës së parë. Në këtë periudhë të pandemisë botërore për shkak të Covid-19 shumë njerëz nuk përdorin maskë, xhel dezinfektues dhe ilaçe të tjera sepse eshte e përballueshme per to. Na ndihmoni të përmirësojme gjendjen shëndetësore te shumë familjeve në vështirësi që presin vetem nga ne. Na dhuroni për shembull: leukoplaste, kuti të ndihmës së parë, uje te oksigjenuar , fasha e te tjere.

Nise pakon me ilace ne adresen qe vijon:

Nga Zvicra: Caccia all’ingiustizia, Via Collina d’Oro 35, CH-6927 Agra (Canton Ticino – Svizzera)

Nga Italia: Caccia all’ingiustizia, Viale Regina Margherita 5, 20122 Milano (Italia)

Mos harroni te shkruani emrin, telefonin dhe email-in tuaj ne pako, ju do te kontaktoheni nga ekipi yne per t’ju falenderuar per gjestin tuaj shume te rendesishem.